woont raven echt op de boerderij

De raaf is een lid van de kraaifamilie en is een van de grootste vogels in het VK. Raven zijn volledig wettelijk beschermd door de Wildlife and Countryside Act 1981 en mogen alleen met vergunning worden gedood of gevangen. Er wordt gedacht dat er ongeveer 3.000 paar raven in het VK zijn. Ze leven voornamelijk in hooggelegen gebieden, maar zijn ook te vinden in laaggelegen heidevelden, bossen en zelfs tuinen. Raven zijn zeer intelligente vogels en het is bekend dat ze trucs uithalen met andere dieren, inclusief mensen!

Source: leeuwardencityofliterature.nl

Waar woont Raven?

Raven leven op het noordelijk halfrond in verschillende habitats en geven de voorkeur aan beboste gebieden in de buurt van open terrein. Ze hebben wigvormige staarten en staan ​​bekend om hun intelligentie en vindingrijkheid. Raven staan ​​ook bekend als zeer sociale wezens, die vaak een hechte band vormen met andere leden van hun kudde.

Source: leeuwardencityofliterature.nl

Waar staat boerderij van Raven?

Ravens View Farm ligt boven het mooie stadje Peachland in het hart van de Okanagan-vallei.
Ervaar de natuurlijke schoonheid van zes hectare gecertificeerd biologisch land, de thuisbasis van een verscheidenheid aan dieren, waaronder schapen, kippen, eenden, konijnen en onze waakhond Raven. Geniet van een prachtig uitzicht op het Okanagan-meer en de vallei beneden terwijl u ontspant in onze gezellige boerderij of een van onze rustieke hutten.

Related Articles

Back to top button