wie is de ridder masked singer

De ridder werd onthuld als niemand minder dan de legendarische Star Trek-acteur William Shatner. Voorafgaand aan de onthulling van Knight, opende het 91-jarige Star Trek-icoon hoe hij op The Masked Singer was in vergelijking met zijn reis door de ruimte. Na een opwindende uitvoering van Fred Astaire’s “Puttin’ on the Ritz”, werd onthuld dat William Shatner de eerste deelnemer was die uit de competitie werd geĆ«limineerd.

Source: static.nieuwsblad.be

Who is unmasked on The Masked Singer 2022?

De Ridder in The Masked Singer blijkt de legendarische talkshowpresentator Jerry Springer te zijn. Hij werd uitgeschakeld in de tweede week van de competitie.

Source: i.ytimg.com

Who was the controversial guest on The Masked Singer?

Rudy Giuliani was de nieuwste deelnemer die werd onthuld op The Masked Singer en zijn optreden in de show veroorzaakte een enorme controverse. Ken Jeong liep vol ongeloof het podium af toen hij erachter kwam wie er onder het masker zat.

Source: people.com

Who was En Vogue on Masked Singer?

Het trio van Terry Ellis, Cindy Herron en Rhona Bennett bleek de identiteit te zijn van Queen Cobra op The Masked Singer. De dames van En Vogue hebben enorm veel succes gehad in de muziekindustrie, meerdere Grammy’s gewonnen en wereldwijd meer dan 20 miljoen platen verkocht. Hoewel ze net een plek in de finale misten, zullen hun indrukwekkende prestaties tijdens de show hun vele fans zeker plezieren.

Source: m.media-amazon.com

Who is the fire Flyon Masked Singer?

We denken dat Firefly Teyana Taylor is, het talent met meerdere koppeltekens dat een zangeres, songwriter, choreograaf, danseres, actrice en model is.

Tot de finale van 18 mei was onze beste gok dat Firefly Teyana Taylor is, omdat alle aanwijzingen gewoon op een rij stonden. Teyana werd geboren in Harlem en Alicia Keys (Ken Jeong). Het verwijderen van de gemaskerde onthulde dat Firefly Teyana Taylor was, de singer-songwriter achter K.T.S.E (Keep That Same Energy), waarmee ze de eerste vrouwelijke winnaar in de geschiedenis van “The Masked Singer” was.

Source: sites.mensenlinq.nl

De Ridder

Het antwoord is William Shatner! De Middeleeuwen doen hun intrede in The Masked Singer! De Ridder betreedt het podium, maar de grote vraag is natuurlijk: welke beroemdheid trok The Knight werd onthuld als niemand minder dan de legendarische Star Trek-acteur William Shatner!

Related Articles

Back to top button