wie is de beste voetballer ter wereld 2022

Robert Lewandowski is de beste voetballer ter wereld voor 2022. De Poolse spits was in vorm voor Bayern München en scoorde afgelopen seizoen maar liefst 55 doelpunten in 47 wedstrijden. Hij is een klinische afmaker en dodelijk voor het doel. De afgelopen twee seizoenen werd hij ook uitgeroepen tot Bundesliga-speler van het jaar.

Source: victormochere.com

Wie is de beste voetballer ter wereld 2023?

De beste voetballer ter wereld voor 2022 wordt algemeen beschouwd als Lionel Messi. De Argentijnse aanvaller is al meer dan tien jaar een dominante kracht in de sport en won talloze individuele en teamtrofeeën. Hij staat momenteel onder contract bij Barcelona, ​​maar werd de afgelopen maanden in verband gebracht met een overstap naar Paris Saint-Germain. Messi wordt algemeen beschouwd als de beste voetballer aller tijden en het is moeilijk om te zien dat iemand hem in de nabije toekomst van de troon zal stoten.

De beste voetballer ter wereld voor 2023 is minder duidelijk. Messi zal nog steeds aan de top staan, maar er zijn een aantal jonge spelers die hem kunnen uitdagen voor de titel. Kylian Mbappe, Erling Haaland en Neymar zijn allemaal potentiële kandidaten en het zal spannend zijn om te zien hoe ze zich de komende jaren ontwikkelen.

Source: victormochere.com

Wat zijn de top 10 beste voetballers?

1.Lionel Messi
2. Cristiano Ronaldo
3. Neymar
4. Kylian Mbappé
5.Robert Lewandowski
6. Kevin De Bruyne
7. Virgil van Dijk
8. Sadio Mané
9. Mohammed Salah

Related Articles

Back to top button