wat kun je doen als je je verveelt

Niemand verveelt zich graag. Daarom hebben we een lijst samengesteld met 100 dingen die je kunt doen als je je verveelt, zodat je altijd iets leuks te doen hebt!

Van het maken van een legpuzzel tot het aansteken van wat kaarsen, er is voor elk wat wils op deze lijst. Dus de volgende keer dat je je verveelt, onthoud deze lijst en probeer een van deze activiteiten uit!

Source: www.frieslandwonderland.nl

Wat kun je doen als je je verveelt 12 jaar?

Er zijn genoeg dingen te doen als je je verveelt, ook als je 12 jaar oud bent. Je kunt een boek lezen, sporten of zelfs tie-dye T-shirts maken. Als je op zoek bent naar iets creatievers, kun je proberen je eigen bowlingbaan of stoepkrijtkunst te maken. Wat je ook kiest om te doen, zorg ervoor dat je plezier hebt en veilig blijft!

Source: bg.pacificrimstreetfest.com

Wat te doen als je alleen bent en je verveelt?

We kennen allemaal dat gevoel van verveling als we alleen thuis zitten en niets te doen hebben. Of je nu wacht tot een vriend langskomt of op een regenachtige dag binnen zit, er zijn genoeg manieren om verveling en eenzaamheid tegen te gaan. Van work-outs thuis tot het starten van een nieuw project, hier zijn 10 creatieve dingen die je kunt doen als je je alleen thuis verveelt!

1. Training

Thuis workouts zijn geweldig omdat je kunt doen wat je wilt, er zo stom uitziet als nodig is en er niemand is om te oordelen. Of je nu een YouTube-video volgt of gewoon je eigen routine verzint, je lichaam in beweging krijgen is een geweldige manier om verveling en eenzaamheid te bestrijden.

2. Yoga

Een paar keer diep ademhalen en verschillende rondes van zonnegroeten zijn een geweldige manier om je geest af te leiden van verveling. Rol je yogamat uit en probeer het eens!

3. Schoon

Source: madreshoy.com

Waar kun je naar toe gaan als je je verveelt?

Er zijn veel dingen die je kunt doen als je je verveelt. Je kunt beginnen met het oppakken van een nieuwe hobby, of iets ontdekken waarin je geïnteresseerd bent. Als je iemand bent die graag actief is, dan kun je gaan hardlopen of een andere vorm van lichaamsbeweging doen. Als je iemand bent die graag ontspant, dan kun je een boek lezen of een bad nemen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden!

Er zijn ook veel plekken waar je heen kunt als je je verveelt. Je kunt naar het park gaan of naar het strand. U kunt gaan wandelen of een museum bezoeken. Er zijn zoveel plekken om te ontdekken!

Source: image.jimcdn.com

Wat nooit verveelt?

1. Bekijk een nieuwe realityserie

2. Tye-dye T-shirts

3. Ga dieper in op iets waar je nieuwsgierig naar bent

Source: tr-ex.me

Dingen vinden om te doen

Niemand verveelt zich graag, maar soms is het onvermijdelijk. Of je nu thuis zit en niets te doen hebt of gewoon op zoek bent naar iets nieuws om te proberen, er zijn genoeg manieren om verveling tegen te gaan. Hier zijn 97 leuke dingen om te doen als je je verveelt.

1. Maak een wandeling: een frisse neus halen en bewegen is altijd een goed idee als je je verveelt.
2. Lees een boek: vervoer jezelf naar een andere wereld met een goed boek.
3. Film kijken: kruip onder de popcorn en geniet van een film.
4. Maak een bordspel: wees creatief en maak je eigen spel om met vrienden of familie te spelen.5. Een instrument bespelen: als je weet hoe je een instrument moet bespelen, is dit het perfecte moment om een ​​nieuw nummer te oefenen of te leren.6. Leer een nieuwe taal: daag jezelf uit door online of met apps zoals Duolingo een nieuwe taal te leren.
7

Related Articles

Back to top button