wat is er gebeurd in qatar

Het dilemma van de arbeidsmigranten van het WK in Qatar “Ik heb de grote evolutie gezien die in Qatar heeft plaatsgevonden, die werd erkend –

net als kritiek op Qatar’s staat van dienst op het gebied van mensenrechten en
SHAKIRA WEIGERDE QATAR – HIER IS WAT
Alles over evenementen in Qatar! Pak de nieuwste evenementen die plaatsvinden in

Source: media.diepresse.com

De diplomatieke crisis in Qatar begon op 5 juni 2017 toen verschillende landen de diplomatieke betrekkingen met Qatar verbraken op beschuldiging van steun aan terrorisme.

De diplomatieke crisis in Qatar begon op 5 juni 2017 toen verschillende landen de diplomatieke banden met Qatar verbraken op beschuldiging van steun aan terrorisme. De landen die de banden verbraken waren Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein en Egypte. Deze landen beweerden dat Qatar terroristische groeperingen steunde en te nauwe betrekkingen met Iran onderhield. Als gevolg van het verbreken van de banden legden deze landen Qatar een zee-, land- en luchtblokkade op.

Source: studies.aljazeera.net

Op 6 juni blokkeerde de Saoedi-Arabische regering alle Qatarese media als reactie op wat zij omschreef als “valse en misleidende” rapporten van het door de staat gerunde Qatar News Agency en Al Jazeera over opmerkingen die naar verluidt waren gemaakt door Emir Tamim bin Hamad Al Thani.

De Saoedi-Arabische regering blokkeerde op 6 juni alle Qatarese media als reactie op wat zij omschreef als “valse en misleidende” rapporten van het door de staat gerunde Qatar News Agency en Al Jazeera over opmerkingen die naar verluidt waren gemaakt door Emir Tamim bin Hamad Al Thani. De regering zei dat de rapporten “schadelijk waren voor de nationale eenheid”.

Related Articles

Back to top button