wat is de temperatuur in qatar

In Qatar zijn de zomers lang, broeierig, benauwd, droog en gedeeltelijk bewolkt en de winters zijn comfortabel, droog, winderig en meestal zonnig. Dieptepunten zijn ongeveer 14/17 ° C (57/63 ° F) en pieken rond 22/25 ° C (72/77 ° F). Er kunnen echter enkele koele en winderige dagen zijn, vooral in januari, met temperaturen die dalen tot 10°C (50°F).

Source: www.bestereistijd.nl

Hoe warm is het in Qatar winter?

De gemiddelde temperatuur in Qatar in de winter ligt rond de 25C. Qatar heeft een woestijnklimaat met lange zomers van mei tot september, gekenmerkt door intense droge hitte, met temperaturen die oplopen tot boven de 45°C. De wintertemperaturen zijn in vergelijking mild, maar nog steeds relatief warm, schommelend tussen 70°F en 80°F. Desalniettemin ervaart het land koel weer van begin december tot begin maart, met een gemiddelde dagelijkse hoge temperatuur van minder dan 21,7 graden Celsius. Januari is typisch de coolste maand in Qatar, dus bezoekers moeten dienovereenkomstig inpakken.

Source: www.wakacje.pl

Hoeveel graden is het in de zomer in Qatar?

De gemiddelde temperatuur in Qatar over een jaar is 29 graden Celsius. De eerste helft van september is net zo heet als de zomer, maar later in deze maand daalt de temperatuur tot 37 °C (99 °F). Bij een relatief hoge luchtvochtigheid (62%) kan het erg benauwd aanvoelen. De zomertemperaturen zijn gemiddeld 36°C en lopen soms op tot 50°C. Als je hier in de zomer bent, kleed je dan gepast aan met losse, ademende kleding en voldoende zonnebrandcrème.

Related Articles

Back to top button