wat gebeurt er met de stadions in qatar

Na het WK zullen verschillende stadions in Qatar een nieuwe bestemming krijgen of worden ontmanteld. Het Lusail-stadion, waar de laatste wedstrijd plaatsvond, wordt verkleind en gebruikt als permanent stadion voor regionale clubs. Andere stadions worden gebruikt om te winkelen of worden ontmanteld voor onderdelen.

Source: i.guim.co.uk

De stadions voor het WK 2022 in Qatar zullen volgens schema worden voltooid, ondanks de huidige diplomatieke crisis in het land, zei een hoge FIFA-functionaris.

De stadions voor het WK 2022 in Qatar zullen ondanks de huidige diplomatieke crisis in het land volgens schema worden opgeleverd, aldus een hoge FIFA-functionaris.

Het embleem van de FIFA World Cup Qatar 2022 wordt onthuld in het Qatar National Archive-gebouw in Doha, Qatar, op 3 september. Eén evenement heeft het felste debat uitgelokt: de FIFA World Cup, die van 20 november tot 18 december wordt georganiseerd door Qatar. De grieven tegen de nieuwe internationale luchthaven van de stad zullen de drukte niet alleen aankunnen, dus zijn voorganger is teruggeplaatst in de laatste aanloop naar het WK 2022 en het management van het toernooi is make-it-or- break-it tijd voor Qatar. De toekenning van de FIFA Wereldbeker 2022 aan Qatar veroorzaakte een aantal zorgen en controverses over zowel de geschiktheid van Qatar als gastland. FIFA-voorzitter Gianni Infantino zegt dat de Wereldbeker 2022 zal doorgaan ondanks de huidige crisis die Qatar doormaakt.

Source: net-storage.tcccdn.com

Alle acht locaties voor het toernooi zijn momenteel in aanbouw en liggen op schema om in 2020 klaar te zijn, vertelde FIFA’s secretaris-generaal Fatma Samoura aan verslaggevers in Doha.

De secretaris-generaal van de FIFA, Fatma Samoura, heeft gezegd dat alle acht locaties voor het WK 2022 in Qatar momenteel in aanbouw zijn en op schema liggen om in 2020 voltooid te zijn. Dit is goed nieuws voor fans die reikhalzend uitkijken naar het toernooi, want het betekent dat alles moet op tijd klaar zijn.

Related Articles

Back to top button