wanneer waren de opnames van expeditie robinson 2022

Het seizoen werd tussen maart en mei 2022 gefilmd in de Straat van Malakka in Maleisië. Dit is de eerste keer dat het seizoen in Maleisië werd gefilmd.

Source: nbu2022.univie.ac.at

Welke periode is Expeditie Robinson opgenomen?

Later in 2022 wordt een 22e seizoen uitgezonden, maar met een nieuwe presentator.
Het zal de eerste keer zijn dat het Zweedse Robinson twee keer in hetzelfde jaar wordt uitgezonden. Het seizoen werd tussen juli en september 2021 gefilmd in de Dominicaanse Republiek. Het seizoen werd tussen maart en mei 2022 gefilmd in de Straat van Malakka in Maleisië.

Source: hips.hearstapps.com

Hoelang duren de opnames van Expeditie Robinson?

Later in 2022 wordt een 22e seizoen uitgezonden, maar met een nieuwe presentator. Het zal de eerste keer zijn dat de Zweedse Robinson twee keer in één jaar wordt uitgezonden.

Robinson, voorheen Expedition Robinson, is een Zweedse reality-spelshow en de originele versie van de internationale franchise Survivor. Het seizoen werd tussen maart en mei 2022 gefilmd in de Straat van Malakka in Maleisië. De laatste keer dat Expedition Robinson werd opgenomen in Maleisië was tijdens het derde seizoen, dat werd uitgezonden in 1997.

Elke vier dagen stemmen ze om een ​​van hen uit te zetten, totdat er maar één overleeft. Deniz Ozen – een deelnemer aan “Expedition: Robinson” van vorig seizoen – keert terug als gastheer voor het nieuwe seizoen. De nieuwe serie werd eind vorig jaar opgenomen op Zanzibar en bestaat uit alleen (halve) finalisten van Expeditie Robinson uit voorgaande seizoenen.

Uit dagboekaantekeningen blijkt dat hij de expeditie mogelijk op 12 juni heeft verlaten

Related Articles

Back to top button