vriendin peter r de vries leeftijd

Peter R. de Vries was een Nederlandse onderzoeksjournalist en misdaadverslaggever die bij velen geliefd was. Hij werd geboren op 14 november 1956 in Aalsmeer, Nederland en stierf op 15 juli 2021 in Amsterdam, Nederland nadat hij was neergeschoten. Peter R. de Vries was een geweldig persoon die wordt overleefd door zijn vader, moeder, zus en dochter. Hij was 64 jaar oud op het moment van zijn overlijden.

Source: www.peterrdevries.nl

Wie is de nieuwe vriendin van Peter R. de Vries?

De nieuwe vriendin van onderzoeksjournalist en misdaadverslaggever Peter R. de Vries is Jacqueline de Vries, een bekende kunstenaar, schilder, ondernemer, maker en internetpersoonlijkheid. Jacqueline is dertig jaar jonger dan haar vriend en brengt spanning en creativiteit in de relatie. Ze heeft hem geholpen cold cases op te lossen en is een belangrijke bron van steun voor hem.

Source: www.mediacourant.nl

Wat doet Kelly de Vries?

Kelly de Vries is de vriendin van de Nederlandse onderzoeksjournalist en misdaadschrijver Peter R. de Vries. Volgens rapporten is ze tussen de 25 en 35 jaar oud; haar exacte leeftijd is echter niet vastgesteld. Ze is een kunstenaar, schilder, ondernemer en maker.

Veel mensen geloven dat Kelly iets te maken had met de moord op haar vader, omdat zij de enige was die bij hem was op het moment van zijn dood. Er is echter geen bewijs om deze bewering te ondersteunen. Kelly is zelfs heel openhartig geweest over haar liefde voor haar vader en heeft gesproken over hoe verwoest ze was door zijn dood.

Het is duidelijk dat Kelly de Vries niets te maken had met de moord op haar vader. Ze is een aardige en getalenteerde jonge vrouw die zeer geliefd was bij haar vader. Het is oneerlijk om te speculeren over haar betrokkenheid bij zijn dood zonder enig bewijs om dergelijke beweringen te ondersteunen.

Source: dagelijksnederland.nl

Wie is Leonie Kragt?

Leonie Kragt is een 36-jarige hoofdredacteur van RTL Boulevard. Regelmatig deelt ze de lakens met de 53-jarige De Vries. De twee zijn al geruime tijd samen en hun relatie lijkt goed te gaan.

Source: static.nieuwsblad.be

Wat doet vriendin Peter R. de Vries?

Peter R. de Vries was een bekende onderzoeksjournalist en misdaadverslaggever. Hij werd vorig jaar neergeschoten en vermoord in Amsterdam en er is nieuw bewijs naar voren gekomen dat zijn toenmalige vriendin mogelijk betrokken was bij zijn moord.

Jacqueline de Vries is een bekende kunstenaar, schilder, ondernemer en maker. Zij is ook de dochter van Peter R. de Vries. Op 6 juli 2021 werd de vader van Jacqueline doodgeschoten in Amsterdam.

Volgens een anonieme bron was Jacqueline de Vries betrokken bij de moord op haar vader. De bron beweert dat Jacqueline boos was op haar vader omdat hij van plan was haar te verlaten voor een andere vrouw. Jacqueline zou iemand hebben ingehuurd om haar vader te vermoorden, zodat zij zijn landgoed kon erven.

Als de beweringen tegen Jacqueline de Vries waar zijn, dan is zij verantwoordelijk voor de dood van een onschuldige man. Peter R. de Vries verdiende beter dan

Source: www.ditjesendatjes.nl

Hoe oud is Peter R de Vries?

Peter R de Vries is een Nederlandse onderzoeksjournalist en misdaadverslaggever die werd geboren op 14 november 1956. Hij werd op 15 juli 2021 op 64-jarige leeftijd neergeschoten en vermoord in een drukke straat in Amsterdam. vermoord vanwege zijn betrokkenheid bij het onderzoek naar misdaad en corruptie. Zijn televisieprogramma, “Peter R de Vries: Crime Reporter”, was een Nederlands onderzoekstelevisieprogramma over verschillende misdaden en corruptiezaken.

Related Articles

Back to top button