te land ter zee en bij de benzinepomp

Het voorgestelde tankstation aan Mdina Road ligt op slechts 395 meter afstand van een andere brandstofpomp in Attard, in de buurt van Mt Carmel Hospital. Dit heeft een enorme impuls gegeven aan het goederenverkeer over geografische gebieden, zowel over land, over zee als door de lucht. Het toegenomen goederenverkeer heeft geleid tot een toename van de vraag naar benzine, waardoor het een noodzakelijk goed is geworden.

Source: images.poms.omroep.nl

Land

De land-, zee- en benzinepomp zijn allemaal geweldige plekken om natuurlijke hulpbronnen te vinden. Het land is een geweldige plek om mineralen en andere materialen te vinden die kunnen worden gebruikt om dingen zoals gebouwen en wegen te maken. De zee is een geweldige plek om vis en andere zeevruchten te vinden. En de benzinepomp is een geweldige plek om olie en gas te vinden.

Source: upload.wikimedia.org

Zee

De oceaan is een enorme en belangrijke bron van olie en gas. Eeuwenlang hebben mensen deze natuurlijke hulpbronnen gebruikt om hun huizen en bedrijven van stroom te voorzien. Tegenwoordig is de olie- en gasindustrie een belangrijke motor van de wereldeconomie.

De winning van olie en gas uit de oceaan is echter niet zonder milieukosten. Kunststoffen, chemicaliƫn en olielozingen vervuilen en brengen mariene ecosystemen in gevaar. Toch is het opruimen van de oceaan zelden of nooit een onderdeel van de vergelijking voor de olie- en gasindustrie.

De Noordzee is een goed voorbeeld van dit probleem. De aanwezigheid van gas of olie onder de Noordzee was een onderwerp onder geologen lang voordat de huidige intensieve zoektocht aan de gang was. De ontdekking van aardgas in de Noordzee in 1965 was een gamechanger voor de regio.

“Ik hoop dat we dit aardgas in eerste instantie op het land kunnen gebruiken”, zei de toenmalige Turkse premier

Source: www.ttm.nl

Benzinepomp

Benzinepompen zijn een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven en voorzien ons van de brandstof die we nodig hebben om ons te verplaatsen. Benzinepompen kunnen echter ook een bron van milieuvervuiling zijn. Uit een onderzoek van de Universiteit van Michigan blijkt dat benzinepompen tot 30 keer meer vervuiling kunnen veroorzaken dan auto’s. Dit komt omdat benzinepompen vluchtige organische stoffen (VOS) in de lucht afgeven, wat kan bijdragen aan smog en andere luchtvervuilingsproblemen.

Benzinepompen zijn ook een belangrijke bron van watervervuiling. Elke keer dat we onze tanks vullen, worden duizenden liters water gebruikt om de motor te koelen en vuil of puin weg te spoelen. Dit water raakt verontreinigd met olie, benzine en andere vervuilende stoffen en kan uiteindelijk in onze meren en rivieren terechtkomen.

Gelukkig zijn er stappen die we kunnen nemen om de milieu-impact van benzinepompen te verminderen. We kunnen bijvoorbeeld emissiearme pompsproeiers gebruiken die minder VOS in de lucht afgeven.

Related Articles

Back to top button