robert van beckhoven wie is de mol

Robèrt van Beckhoven deed mee aan het tv-programma “Wie is de Mol?” in 2019. Hij is een acteur die bekend staat om zijn rollen in “Sinterklaasjournaal” en “The Passion”. In de show was hij een van de tien beroemde Nederlanders die meededen aan een reeks uitdagingen met als doel de mol te vinden die de groep saboteerde. Uiteindelijk bleek dat Nikkie de Jager de mol was.

Source: images.gids.tv

Robert van Beckhoven

Robèrt van Beckhoven is een Nederlandse bakker, banketbakker en presentator. Hij is de enige bakker die zowel de kwalificaties Master Patissier als Master Boulanger heeft. Van Beckhoven trad op als jurylid en gastbakker in verschillende bakprogramma’s. Hij levert ook regelmatig bijdragen aan verschillende voedingsmagazines.

Source: media.nu.nl

Who is the Mole?

Wie is de Mol? is een Nederlandse spelshow die loopt sinds 1999. Het uitgangspunt van de show is dat een groep beroemdheden op een reeks uitdagingen wordt gestuurd, waarvan er één een dubbelagent is die tegen de groep werkt. Het doel van de Mole is om de uitdagingen te saboteren en te voorkomen dat de groep geld wint. Aan het einde van elke aflevering moet de groep een van hen wegstemmen op basis van wie zij denken dat de Mol is.

In 2019 namen tien bekende Nederlanders deel aan het grote avontuur op jacht naar De mol. Onder hen was Robert van Beckhoven, een Meester Pattisier en Boulanger. Gedurende het seizoen bewees Beckhoven dat hij een waardige kanshebber was en presteerde hij vaak beter dan zijn mededeelnemers in uitdagingen. Zijn ware identiteit als de Mol werd echter uiteindelijk onthuld, tot grote verbazing van zijn medeconcurrenten.

Source: www.totaaltv.nl

De show

The Mole is een reality-spelshow die oorspronkelijk in 1999 op de Belgische televisie werd uitgezonden. De show werd later aangepast voor het Amerikaanse publiek en uitgezonden op ABC van 2001 tot 2008. Het uitgangspunt van de show is dat een groep deelnemers verschillende uitdagingen moet aangaan. terwijl een deelnemer, de Mol, probeert de inspanningen van de groep te saboteren. De identiteit van de Mol wordt pas aan het einde van het seizoen onthuld.

Source: image.isu.pub

Het spel

Robert van Beckhoven is de mol in het spel. Hij is een leuk gezelschapsspel om met je familie en vrienden te spelen. Hij is een pass-the-phone-game, dus er kan maar één persoon tegelijk spelen. Whac-A-Mole is een arcadespel, oorspronkelijk bekend als Mogura Taiji (“Mole Buster”) of Mogura Tataki (“Mole Smash”) in Japan. Het doel van het spel is om in korte tijd zoveel mogelijk mollen te raken.

Related Articles

Back to top button