rob de nijs zo zal het zijn

Rob de Nijs is een Nederlandse zanger die met recht de titel Nestor van de Nederlandse popmuziek mag dragen. Hij is sinds 1961 actief in de muziekindustrie en heeft meer dan twintig albums uitgebracht. Zijn meest recente album, “Het Werd Zomer”, verscheen in 2013. De Nijs won verschillende prijzen, waaronder een Gouden Harp in 2006.

Source: image.isu.pub

Wat is er met Rob de Nijs?

Zanger Rob de Nijs werd geboren heeft de zoon van een autorijschooleigenaar. (en een van zijn populaire liedjes up-to-date) bleek het lied over te zijn

Rob de Nijs neemt definitief afscheid van optreden op De Nijs en Meuldijk ging in 2006 uit elkaar omdat hij een affaire had met

Source: leeuwardencityofliterature.nl

Wie schrijft de liedjes van Rob de Nijs?

Rob de Nijs is een Nederlandse zanger en acteur die al sinds de jaren zestig actief is in de muziekindustrie. Hij staat bekend om zijn werk met Boudewijn de Groot en om zijn samenwerking met de Franse zanger Julien Clerc. De Nijs heeft gezegd dat zijn nummer “Tell Me One More Time” (2017) door Meuldijk is geschreven over het einde van hun huwelijk. Ook na hun scheiding bleef Belinda Meuldijk liedjes schrijven voor haar ex-man Rob de Nijs.

Source: leeuwardencityofliterature.nl

Wat was het eerste liedje van Rob de Nijs?

Rob de Nijs bracht oorspronkelijk Ontmoeting uit, geschreven door Adrienne Anderson, Belinda Meuldijk, Tony Orlando, Frédéric Chopin en Barry Manilow. Het eerste nummer van Rob de Nijs was Lome dag geschreven door Tineke Beishuizen en Lou Reed.

Source: www.leeuwardencityofliterature.nl

Wie schreef zonder jou van Rob de Nijs?

Rob de Nijs is een Nederlandse zanger en acteur die al meer dan vijf decennia actief is in de muziekindustrie. Hij kreeg voor het eerst bekendheid in de jaren zestig als lid van de popgroep The Tee Set en heeft sindsdien een aantal soloalbums en singles uitgebracht die zowel in Nederland als in België succesvol waren. Een van zijn bekendste liedjes is “Tell Me One More Time” dat zijn ex-vrouw Belinda Meuldijk schreef over het einde van hun huwelijk. De Nijs blijft regelmatig optreden en touren, en blijft een populaire figuur in zowel de Nederlandse als de Belgische muziekscene.

Source: i0.wp.com

goed voor mijn carrière

Rob de Nijs is een van de meest bekende en succesvolle Nederlandse zangers van het naoorlogse tijdperk. Geboren in 1942, begon hij een professionele muziekcarrière met zijn band The Robins in 1961. De groep bracht verschillende succesvolle singles uit, waaronder “Banger Hart” en “Ritme van de Regen”, voordat ze in 1966 uit elkaar gingen. De Nijs begon aan een solocarrière kort daarna bracht hij in 1967 zijn titelloze debuutalbum uit. Het album was een kritisch en commercieel succes en bracht de hitsingle “Zoals Een Vogel Op Het Draad” voort. Sindsdien heeft De Nijs meer dan 20 studioalbums uitgebracht en wereldwijd miljoenen platen verkocht. Hij blijft een actieve tourartiest en blijft optreden voor uitverkochte zalen in heel Nederland.

Related Articles

Back to top button