podcast er is iets vreemds gebeurd

Something Strange Is Happening is een scripted horror anthologie podcast gebouwd rond één angstaanjagend uitgangspunt: toen immigranten naar Amerika kwamen, brachten we onze talen en culturen mee, maar er is één ding dat we verkeerd hebben ingeschat: we brachten onze monsters mee. De podcast is verankerd in thema’s van het kolonialisme, de gruwel van deze eerste aflevering afkomstig van de Spaanse kolonisatie van de Filippijnen. Een bijgelovige Filipijnse tiener ontdekt een monsterlijk familiegeheim op de avond van haar 18e verjaardagsdebuut. Bedankt voor het luisteren en lezen (heb je dit gelezen, lol lezen mensen eigenlijk podcast-bijschriften of schrijf ik het gewoon voor de robots en SEO).

Source: ik.imagekit.io

naar mij

Er is mij vandaag iets vreemds overkomen. Ik weet niet of deze dingen jullie ooit zijn overkomen, jongens of niet, maar het is raar. De podcast van vandaag bevat twee afzonderlijke, unieke verhalen die beide rond hetzelfde thema zijn, vreemde gebeurtenissen die de afgelopen week hebben plaatsgevonden. De audio van alle drie de verhalen is afkomstig van ons belangrijkste YouTube-kanaal, dat zojuist “MrBallen” heet, en ze zijn allemaal geremasterd voor de release van vandaag.

Source: podcast.npo.nl

Wat is een podcast?

Een podcast is een digitaal audio- of videobestand dat op internet beschikbaar is en dat mensen kunnen downloaden en beluisteren. Podcasts zijn meestal gratis en veel mensen abonneren zich erop zodat ze automatisch nieuwe afleveringen kunnen ontvangen zodra ze worden uitgebracht. Enkele populaire podcasts zijn This American Life, Serial en Stuff You Should Know.

Source: is2-ssl.mzstatic.com

Hoe luister je naar een podcast?

Welkom bij In Strange Company™︎! Ik ben je gastheer, Marcus Strange. Op “Something Strange Is Happening” onderzoeken we alle paranormale dingen. Ga elke week met me mee terwijl ik diep duik in bizarre verhalen over telekinese, verhalen over spoken, ontmoetingen met buitenaardse wezens en meer in Strange Things.

Deze podcast is perfect voor iedereen die van een goed horrorverhaal houdt. Elke aflevering is geschreven door scenarist Christina Kingsleigh en uitgevoerd door Tessa Netting. De audio van alle drie de verhalen is afkomstig van ons belangrijkste YouTube-kanaal, dat gewoon “MrBallen” heet, en ze zijn allemaal geremasterd voor de aflevering van vandaag.

Dus als je op zoek bent naar een goede schrik, of gewoon een paar hele vreemde verhalen wilt horen, kijk dan zeker elke vrijdag naar nieuwe afleveringen van Strange Things van het Coast to Coast Paranormal Podcast Network.

Source: kinsta.com

Wat zijn de verschillende soorten podcasts?

Podcasts zijn er in alle soorten en maten, en er is voor bijna iedereen wel een show. Van interviews en conversatie-podcasts tot scripts en op horror gebaseerd, er is zeker een soort podcast voor jou. Een bepaalde podcast die de moeite van het bekijken waard is, is ‘Er gebeurt iets vreemds’. Deze show is een officiële selectie van het Tribeca Film Festival 2021 en vindt het horrorgenre opnieuw uit met zijn unieke kijk op immigranten die naar Amerika komen. Als je op zoek bent naar een nieuwe podcast om naar te luisteren, probeer dan zeker “Something Strange Is Happening” eens.

Related Articles

Back to top button