one of us is lying season 3

Vanaf 25 oktober 2022 moet One of Us Is Lying nog worden verlengd voor een derde seizoen. Echter, showrunner Erica Saleh vertelde TVLine over haar visie voor de toekomst van de serie, en het klinkt alsof ze genoeg materiaal heeft om mee te werken.

“Ik heb zeker ideeën voor seizoen 3 – en ik denk dat de fans behoorlijk enthousiast zullen zijn over wat die zouden kunnen zijn,” zei Saleh. “Ik kan niet te veel zeggen, maar ik zal zeggen dat het einde van seizoen 2 veel mogelijkheden opent voor waar de show vervolgens heen zou kunnen gaan.”

Dus hoewel we niet zeker weten of One of Us Is Lying nog een seizoen terug zal zijn, klinkt het alsof de kans groot is dat we het laatste van Addy, Bronwyn, Nate en Simon nog niet hebben gezien .

Source: i.ytimg.com

Will there be a third season of One of Us Is Lying?

Er zijn veel redenen om aan te nemen dat er een derde seizoen van One of Us Is Lying komt. De eerste reden is dat de showrunner Erica Saleh heeft gezegd dat ze graag nog een seizoen zou willen. De tweede reden is dat de show is gebaseerd op een boekenreeks van Karen M. McManus en dat het derde boek in de reeks momenteel in de maak is. De derde reden is dat het einde van het tweede seizoen erg cliffhanger-achtig was, wat meestal aangeeft dat er nog meer zullen komen. Over het algemeen lijkt het waarschijnlijk dat er een derde seizoen van One of Us Is Lying komt, hoewel er nog niets officieel is aangekondigd.

Source: i.ytimg.com

Is there a continuation of One of Us Is Lying?

Zoals we weten, is One of Us Is Lying nog niet verlengd voor een derde seizoen. Dit betekent echter niet dat de serie is geannuleerd. De showrunner Erica Saleh heeft zelfs gezegd dat ze hoopvol is voor een derde seizoen. Ze plaagde ook dat de slotscène van het tweede seizoen een hint is naar wat er in de toekomst zou kunnen gebeuren. Het lijkt er dus op dat er nog steeds een mogelijkheid is dat we meer van deze spannende serie kunnen zien.

Ik denk dat een derde seizoen van One of Us Is Lying geweldig zou zijn. Ik heb echt genoten van de eerste twee seizoenen en ik denk dat er zeker nog meer te vertellen valt. Ik zou graag zien hoe de personages zich verder ontwikkelen en hoe ze omgaan met nieuwe uitdagingen die op hun pad komen. Ik denk dat een derde seizoen net zo spannend en spannend zou zijn als de eerste twee en ik hoop echt dat we het te zien krijgen.

Source: i.ytimg.com

What is Jake’s secret in One of Us Is Lying?

Hoewel het nog moet worden bevestigd, zijn er sterke aanwijzingen dat Jake’s geheim in One of Us Is Lying is dat hij verantwoordelijk was voor de dood van Simon. Dit zou verklaren waarom Fiona een groot geheim over Jake kende en waarom Cole haar zo snel geloofde toen ze hem vertelde dat Jake niet naar Mexico was ontsnapt. Het zou ook de beslissing van de groep verklaren om Fiona te beschuldigen van de moord op Jake. Als dat waar is, zou dit een belangrijke ontwikkeling zijn in de plot van de show, en een die zeker verstrekkende gevolgen zal hebben.

Source: i.ytimg.com

Will one of us is lying Season 2 be on Netflix?

Het lijdt geen twijfel dat One of Us Is Lying een van de populairste series op Netflix is. Het eerste seizoen was een enorm succes en fans kijken reikhalzend uit naar de release van het tweede seizoen. Hoewel Netflix officieel nog niets heeft aangekondigd over een derde seizoen, is de kans groot dat het gaat gebeuren. De populariteit en lovende kritieken van de show maken het een sterke kandidaat voor vernieuwing. Bovendien suggereert het cliffhanger-einde van het tweede seizoen dat de makers meer te vertellen hebben. Daarom is het waarschijnlijk dat we in de nabije toekomst One of Us Is Lying seizoen 3 op Netflix zullen zien.

Source: m.media-amazon.com

De releasedatum

One of Us Is Lying is een boekenreeks geschreven door Karen M. McManus. Het eerste deel, Eén van ons loog, werd in 2017 uitgebracht. In januari 2022 kondigde NBC Universal/Peacock aan dat het boekenserie voor een tweede seizoen was hernieuwd, zoals gerapporteerd door Variety, voordat het zelfs maar begonnen was met opnemen. Dus, vaag volgend op die lijn, kunnen we misschien verwachten dat het derde seizoen rond maart 2023 wordt hernieuwd. Als het op tijd wordt hernieuwd, wordt verwacht dat One of Us Is Lying Season 3 ergens in de peri

Related Articles

Back to top button