one of us is lying imdb

“One of Us Is Lying” is een nieuw mysteriedrama voor tieners waar iedereen over praat. De show is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van de New York Times van Karen M. McManus. De show volgt het verhaal van vijf studenten die detentie binnenkomen, maar slechts vier komen er levend uit. Ze hebben allemaal geheimen te verbergen en het mysterie rond de dood van een van hen, Jake, wordt dieper naarmate het seizoen vordert.

De show wordt geprezen om zijn spannende plot en complexe karakters. Het wordt “verslavend” en “onbetwistbaar” genoemd. Critici hebben de show geprezen om zijn onverwachte diepgang en zijn verkenning van het tienerleven op een moderne middelbare school.

Als je op zoek bent naar een nieuwe show om te binge-watchen, dan is “One of Us Is Lying” zeker de moeite waard.

Source: m.media-amazon.com

Is One Of Us Is Lying on Netflix reviews?

One of Us Is Lying is een YA-mysterie-thrillerroman waarvan een populair tv-programma op Netflix is ​​gemaakt. Het verhaal gaat over vijf middelbare scholieren uit verschillende sociale kringen die op de eerste schooldag worden vastgehouden door dezelfde leraar en dat allemaal om ongebruikelijke redenen. De vijf kinderen zijn een jock, een brein, een crimineel, een prinses en een outcast. Een van hen liegt over waarom ze in detentie zaten en de andere vier moeten uitzoeken wie het is voordat de moordenaar weer toeslaat.

Het tv-programma is gebaseerd op het boek van Karen M. McManus en met Mark McKenna als Simon, de overleden student, en Annalisa Cochrane, Chibuikem Uche, Marianly Tejada en Cooper van Grootel als de hoofdverdachten. De show krijgt goede recensies en het is zeker de moeite waard om te kijken als je een fan bent van mysterie-/thrillershows.

Source: m.media-amazon.com

Will One Of Us Is Lying be on Netflix?

One of Us Is Lying is een Amerikaanse mysterietelevisieserie voor tieners, ontwikkeld door Erica Saleh. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2017 van Karen M. McManus. De serie volgt de nasleep van wat er gebeurt als vijf studenten detentie binnenkomen en slechts vier er levend uitkomen. Alle studenten hebben geheimen waarvoor ze bereid zijn een moord te plegen.

Het eerste seizoen van One of Us Is Lying is uitgebracht op Netflix op 30 mei 2018. De serie is verlengd voor een tweede seizoen, dat op 20 oktober 2022 zal verschijnen op Peacock. Als de serie wordt verlengd voor een derde seizoen, dan worden alle afleveringen van het komende seizoen online uitgebracht op Netflix en internationaal gestreamd.

Veel mensen vragen zich af of One of Us Is Lying op Netflix komt. Helaas is deze momenteel niet beschikbaar op Netflix. Het is echter mogelijk dat dit in de toekomst wordt toegevoegd.

Source: m.media-amazon.com

Is one of is lying good?

One of Us Is Lying is een Amerikaanse mysteriethrillerfilm voor jonge volwassenen uit 2017, geregisseerd door Lee Toland Krieger en geschreven door Karen M. McManus. De filmsterren Jamie Bell, Skyler Samuels, Haley Lu Richardson en Miles Teller. De film werd op 19 mei 2017 uitgebracht door CBS Films.

Source: m.media-amazon.com

Is One Of Us Is Lying season 2 coming out?

Vanaf nu is er geen officiële releasedatum voor One Of Us Is Lying seizoen 2. Volgens sommige rapporten zou de show in oktober 2022 uitkomen. Maar we kunnen er niet zeker van zijn, aangezien de makers nog geen officiële aankondiging hebben gedaan. . De fans zullen dus nog even moeten wachten om erachter te komen wanneer de show wordt uitgebracht.

Source: m.media-amazon.com

Een van ons liegt (2017)

One of Us Is Lying is een Amerikaanse mysterietelevisieserie voor tieners uit 2017, ontwikkeld door Erica Saleh. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2017 van Karen M. McManus. Het ging in première op 7 oktober 2020 op Peacock.

De serie volgt vijf leerlingen van de Bayview High School die de gevangenis ingaan en slechts vier komen er levend uit. Ze hebben allemaal geheimen die ze bereid zijn te doden om verborgen te houden. Terwijl het onderzoek naar de moordenaar van Jake zich ontvouwt, wordt iedereen een verdachte.

One of Us Is Lying is een spannende en verslavende show die je tot het einde laat gissen. De cast is uitstekend en de verhaallijn is aangrijpend. Als je een fan bent van Gossip Girl of Pretty Little Liars, dan zul je zeker genieten van deze show. Ik raad het ten sterkste aan!

Related Articles

Back to top button