one of us is lying cast

De hoofdcast van One of Us Is Lying bestaat uit Annalisa Cochrane als Addy Prentiss, Chibuikem Uche als Cooper Clay, Marianly Tejada als Bronwyn Rojas en Cooper van Grootel als Nate. De show gaat over de Murder Club—a.k.a. Addy (Annalisa Cochrane), Nate (Cooper van Grootel), Cooper (Chibuikem Uche), Bronwyn (Marianly Tejada) en Janae (Jess Barrett Carnahan) – die er allemaal van worden beschuldigd een van hen te hebben vermoord.

Source: i0.wp.com

Is One Of Us Is Lying getting season 2?

Het is officieel aangekondigd dat One Of Us Is Lying een seizoen 2 krijgt! De show wordt in oktober 2022 uitgezonden op de streamingdienst van NBC Universal. Nieuwe castleden voor het seizoen zijn onder meer Joe Witkowski en Doralynn Mui. Seizoen 1 van de show werd oorspronkelijk uitgezonden in 2016 en bevatte de meeste originele castleden.

Source: www.j-14.com

Why did Chase Stokes get recast in One Of Us Is Lying?

%0D
Chase Stokes was oorspronkelijk gecast in de rol van TJ Forrester voor de televisieserie One Of Us Is Lying. Hij werd echter vervangen door George Ferrier voordat het filmen begon. De reden hiervoor is onbekend, maar er wordt gespeculeerd dat dit te wijten was aan planningsconflicten.

Source: i0.wp.com

Is One Of Us Is Lying a true story?

Nee, ‘One of Us Is Lying’ is niet gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De show is gebaseerd op de gelijknamige spannende roman uit 2017 van Karen M. McManus.

Source: image.isu.pub

Is One Of Us Is Lying on Netflix good?

%0D
One of Us Is Lying is een Amerikaanse mysterietelevisieserie voor tieners, ontwikkeld door Erica Saleh. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2017 van Karen M. McManus en met Addy Prentiss, Chibuikem Uche, Annalisa Cochrane, Cooper Clay, Marianly Tejada, Bronwyn Rojas, Barrett Carnahan en Jake Manabat.

Source: www.hollywoodreporter.com

%0D%0D

De cast van One of Us Is Lying wordt geleid door Annalisa Cochrane als Addy Prentiss, Chibuikem Uche als Cooper Clay, Marianly Tejada als Bronwyn Rojas en Barrett Carnahan als Jake. De serie volgt de levens van vier middelbare scholieren die door een leugen bij elkaar zijn gebracht. Als een van hen sterft, moeten de anderen uitzoeken wie verantwoordelijk is.

Related Articles

Back to top button