one of us is lying cast

De show, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Karen M. McManus, ging in oktober 2021 in première met Annalisa Cochrane (Addy), Chibuikem Uche (Cooper), Marianly Tejada (Bronwyn), Barrett Carnahan (Jake) en Cooper van Grootel. (Naat). De serie volgt de levens van deze vijf middelbare scholieren terwijl ze proberen de waarheid te achterhalen achter de moordenaar van Simon Kelleher (gespeeld door Tyler Barnhardt), hun klasgenoot en de populairste jongen op Bayview High.

Terwijl de groep probeert te achterhalen wat er die noodlottige dag is gebeurd, worden geheimen en leugens onthuld die hen allemaal uit elkaar dreigen te drijven. Met een intrigerend mysterie als kern is “One of Us Is Lying” een must-watch voor fans van spannende drama’s.

Source: akns-images.eonline.com

Is One Of Us Is Lying getting season 2?

Annalisa Cochrane als Addy
Dat betekent dat we waarschijnlijk Marianly Tejada (Bronwyn), Cooper van Grootel (Nate), Annalisa Cochrane (Addy) en Chibuikem Uche (Cooper) terug zullen zien.

De show zal de meeste castleden uit het eerste seizoen bevatten, waaronder Cooper van Grootel als Nate, Annalisa Cochrane als Addy, Marianly

De moordclub – een.
Addy (Annalisa Cochrane), Nate (Cooper van Grootel), Cooper (Chibuikem Uche), Bronwyn (Marianly Tejada) en Janae (Jess

Source: m.media-amazon.com

Is One Of Us Is Lying true story?

Nee, ‘One of Us Is Lying’ is niet gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De show is gebaseerd op de gelijknamige spannende roman uit 2017 van Karen M. McManus.

Related Articles

Back to top button