how much is that doggie in the window

Hoeveel kost dat hondje in het raam? Ik hoop echt dat dat hondje te koop is.

Ik wil geen konijn of kat, ik wil geen papegaai die praat, ik wil geen kom goudvissen, ik wil gewoon dat hondje in de etalage kopen.

Hoeveel kost dat hondje in het raam? Hoeveel kost dat hondje in het raam?

Het kan me niet schelen hoeveel het kost, ik wil dat hondje gewoon mee naar huis nemen.

Source: www.yumpu.com

How much is that doggie in the window date?

Hoeveel kost dat hondje in het raam? is een populair nummer geschreven door Bob Merrill in 1952. Het nummer werd oorspronkelijk opgenomen door Patti Page en werd een nieuwigheidshit. In 2009 nam Page een versie op met hetzelfde deuntje en dezelfde tekst. De Lennon Sisters namen in 1953 ook een versie van het nummer op. Het nummer is in de loop der jaren door veel artiesten gecoverd, waaronder Lita Roza, The Muppets en Incredible, maar waar. Op 4 april 1953 stond de ontwapenend soulvolle vertolking van “(How Much Is That) Doggie in the Window” van zanger Patti Page bovenaan de hitlijsten en bleef daar acht weken. De populariteit van het nummer duurt tot op de dag van vandaag – wie houdt er niet van een goed hondje in het raam?

Source: i.etsystatic.com

Did Freddy Fender sing How Much Is That Doggie in the Window?

Ja, Freddy Fender zong “How Much Is That Doggie in the Window?” Het nummer is oorspronkelijk geschreven door Bob Merrill en voor het eerst opgenomen door Patti Page met orkest onder leiding van Jack Rael. Freddy Fender’s versie van het nummer werd in 1975 uitgebracht op zijn album “How Much Is That Doggy.”

Source: i.ytimg.com

Did the Lennon Sisters sing How Much Is That Doggie in the Window?

Ja, de Lennon Sisters zongen How Much Is That Doggie in the Window. Het nummer is geschreven door Bob Merrill en werd voor het eerst opgenomen en uitgebracht door Patti Page met orkest. De bekendste versie van het nummer was het origineel, opgenomen door Patti Page op 18 december 1952 en in januari 1953 uitgebracht door Mercury Records als catalogus. De versie van het nummer van de Lennon Sisters werd uitgebracht op 15 maart 2014.

Source: www.wright-brothers.org

Who wrote How much is that doggie in the window?

Hoeveel kost dat hondje in het raam? is een populair nieuwigheidslied geschreven door Bob Merrill in 1952. Het lied gaat over het kopen van slaven en het is algemeen bekend dat Patti Page, de schrijver en zanger, opgroeide in een gezin met voorouders die slaven hielden. Ondanks deze duistere geschiedenis is het nummer door de jaren heen populair gebleven dankzij het aanstekelijke deuntje en de soulvolle vertolking door Patti Page.

Source: www.thedogpen.nl

De kosten van een hond

Puppy-molens zijn commerciƫle hondenfokkerijen die winst belangrijker vinden dan het welzijn van hun honden. Puppy-molenhonden worden vaak in benauwde, smerige omstandigheden gehouden zonder toegang tot voldoende voedsel, water of veterinaire zorg. Deze honden worden ook klakkeloos gefokt, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen.

Als je een hond koopt in een dierenwinkel, steun je de puppymolen-industrie. Puppy’s van dierenwinkels komen meestal uit puppy-molens en het geld dat u eraan uitgeeft, vloeit regelrecht terug in de zakken van hun wrede operators.

Je kunt helpen een einde te maken aan puppymolens door te weigeren honden te kopen in dierenwinkels. Adopteer in plaats daarvan uw volgende hond uit een asiel of reddingsorganisatie. Wanneer u adopteert, geeft u niet alleen een dakloze hond een tweede leven, u helpt ook de vraag naar puppy’s van molens te verminderen.

Related Articles

Back to top button