hoe val je snel in slaap

Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om snel in slaap te vallen. Een daarvan is om een ​​regelmatig slaapschema aan te houden. Dit betekent elke dag op dezelfde tijd naar bed gaan en wakker worden. Het is ook belangrijk om uw inname van cafeïne, nicotine en alcohol te verminderen. Gecontroleerde diepe ademhaling kan u ook helpen om snel in slaap te vallen.

Source: www.leeuwardencityofliterature.nl

Hoe val je in slaap in 1 minuut?

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om in één minuut in slaap te vallen. Het nemen van een warm bad of een warme douche kan helpen de temperatuurveranderingen van het lichaam te versnellen. In een ontspannen en comfortabele houding gaan liggen kan ook helpen. begin met je hoofd, concentreer je op een deel van je lichaam totdat het volledig ontspannen aanvoelt. Ga omlaag naar je nek en schouders, dan naar je armen en handen en ten slotte naar je benen en voeten. Ga in bed liggen, sluit je ogen en begin langzaam diep in en uit te ademen. Plaats het puntje van je tong tijdens de oefening tegen de rand achter je boventanden (in- en uitademen door je neus).

Source: image.isu.pub

Hoe kom je binnen 2 minuten in slaap?

Ontspan je spieren onmiddellijk en voel hoe de spanning wegvalt.
“Begin met het ontspannen van de spieren in je voorhoofd. Ontspan je ogen, je wangen, je kaken en concentreer je op je ademhaling. Ga nu naar je nek

en schouders en laat alle spanning daar los. Werk je een weg naar je armen en laat eventuele beklemming of stress los. Blijf helemaal ontspannen tot aan

je vingers en tenen. Als je dit eenmaal hebt gedaan, zou je een golf van ontspanning over je hele lichaam moeten voelen spoelen.”

Related Articles

Back to top button