hoe laat is het nu in abu dhabi

De huidige lokale tijd in Abu Dhabi is 04:00 uur. De datum is 18 november. De tijdzone is UTC+4 en er is geen zomertijd. Dit betekent dat de lokale tijd gelijk is aan GMT. Als u iemand in Abu Dhabi wilt bereiken, kunt u een oproep plannen tussen 04:00 uur en 20:00 uur, uw tijd.

Source: medisf.traasgpu.com

Abu Dhabi ligt in de Verenigde Arabische Emiraten.

Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en ligt op een eiland in de Perzische Golf. De stad ligt aan de kust van de Perzische Golf, in de centraal-westelijke regio van de VAE. Abu Dhabi is ook het grootste emiraat in de VAE en beslaat 84% van het nationale grondgebied. Ook de 200 eilanden voor de kust van Abu Dhabi maken deel uit van dit emiraat.

Source: nitter.domain.glass

De Verenigde Arabische Emiraten gebruiken de Coordinated Universal Time (UTC) offset.

De Verenigde Arabische Emiraten gebruiken de Coordinated Universal Time (UTC) offset. De UTC-offset is het tijdsverschil tussen de UTC-tijd en de waargenomen tijd in de Verenigde Arabische Emiraten. Momenteel loopt de UTC-offset voor de Verenigde Arabische Emiraten 4 uur voor op UTC.

Source: www.apecs.is

Abu Dhabi is momenteel UTC+04:00.

De huidige lokale tijd in Abu Dhabi is 4:00:05 uur op 18 november 2022. Abu Dhabi bevindt zich in de tijdzone UTC+04:00, wat betekent dat het 4 uur voorloopt op Coordinated Universal Time (UTC).

Source: copradar.com

Dit betekent dat Abu Dhabi 4 uur voorloopt op Coordinated Universal Time.

De tijd in Abu Dhabi loopt momenteel 4 uur voor op Coordinated Universal Time (UTC). Dit betekent dat de lokale tijd in Abu Dhabi 4:00:05 uur is. Het tijdsverschil tussen India en Dubai is 4 uur.

Related Articles

Back to top button