hoe laat is het in bali

In Denpasar, Bali, Indonesië is het nu 12:03 uur ‘s middags. De zon staat momenteel in het zuiden en is 79,9°. Het is 04:34 – 05:00 07:07 in Bali, Indonesië. Centraal-Indonesische tijd (WITA) loopt 8 uur voor op UTC, Coordinated Universal Time. Daarom ligt Bali 13 uur voor op New York. Er is helemaal geen zomertijd op Bali.

Source: bali.com

Hoeveel tijdsverschil heeft Bali met Nederland?

Bali ligt 4 uur en 30 minuten voor op Nederland. Dit betekent dat als het in Nederland 00:00 uur is, het op Bali 04:30 uur is. Om een ​​vriend op Bali vanuit Nederland te bellen, is de beste tijd om te bellen tussen 14:00 uur en 6:00 uur Nederlandse tijd.

Source: medisf.traasgpu.com

Wat is de hoofdstad van Bali?

De huidige lokale tijd op Bali is 13:21 uur en de hoofdstad van Bali is Denpasar. Denpasar is de dichtstbevolkte stad van de Kleine Soenda-eilanden en de op een na grootste, na Makassar, in Oost-Indonesië. De hooggelegen provincie Bali ligt in Kameroen met als hoofdstad Yaoundé. la République du Cameroun heeft geen zomertijd, dus de huidige lokale tijd op Bali is altijd UTC+01:00.

Source: d3k9ljo62xl25w.cloudfront.net

Is het vroeger of later in Bali?

Bali is een prachtig eiland in Indonesië dat bekend staat om zijn prachtige stranden en levendige cultuur. De mensen van Bali zijn vriendelijk en gastvrij, en het eiland zelf is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de zon. Een ding om rekening mee te houden bij het plannen van een reis naar Bali is echter het tijdsverschil. Bali ligt een uur voor op Jakarta, wat betekent dat het moeilijk kan zijn om bij te houden hoe laat het thuis is. Bovendien deelt Bali dezelfde tijdzone met Singapore, Kuala Lumpur en Perth, dus het is belangrijk om op de hoogte te zijn van het tijdsverschil bij het maken van plannen om tussen deze steden te reizen.

Source: www.baliblogger.info

Waar ligt Bali precies?

Bali is een regio van Indonesië. Het is gewoon een eiland dat deel uitmaakt van het land Indonesië. Om duidelijk te maken waar Bali precies ligt, het eiland ligt tussen Lombok en Java. Jakarta is een stad op het eiland java. BALI is GEEN stad. Het is een provincie van Indonesië die ook enkele kleinere eilanden heeft dan Bali. Maar waar ligt Bali precies? Bali ligt tussen Lombok en Java (een van de grootste en meest bevolkte eilanden van Indonesië, de thuisbasis van de hoofdstad van Indonesië, Jakarta). Gedurende de tijd dat Dubois op Bali was, bleven Gianyar en Taman Bali in een staat van permanente vijandigheid die alleen minder werd toen ze allebei onder Nederlands bestuur kwamen.

Source: www.veryhungrynomads.com

Bali ligt in de Indonesische tijdzone

De tijd op Bali loopt 8 uur voor op Coordinated Universal Time (UTC). Dit betekent dat wanneer het middag is op Bali, het slechts 4 uur is in UTC. Er is geen zomertijd op Bali, dus de offset blijft het hele jaar hetzelfde. Dit kan een beetje verwarrend zijn voor bezoekers uit landen die wel zomertijd in acht nemen, aangezien Bali altijd 13 uur voorloopt op New York, ongeacht of de zomertijd van kracht is of niet. De IANA-tijdzone-identificatie voor Bali is Asia/Makassar. Banjar Bali feiten: Banjar is een stad in Indonesië en de hoofdstad van het regentschap Banjar, in de provincie Zuid-Kalimantan, Indonesië. De stad heeft een oppervlakte van 30,65 vierkante kilometer en had 43.732 inwoners bij de volkstelling van 2010; de laatste officiële schatting (per januari 2014) was 48.058.

Related Articles

Back to top button