hoe laat is het in abu dhabi

De tijd in Abu Dhabi loopt 4 uur voor op UTC. De tijdzone in Abu Dhabi is Gulf Standard Time (GST). Abu Dhabi hanteert geen zomertijd.

Source: i.ytimg.com

Hoe laat is het in Abu Dhabi donker?

De zon gaat onder om 17:32 uur in Abu Dhabi, de op één na dichtstbevolkte stad van de Verenigde Arabische Emiraten. De IANA-tijdzone voor Abu Dhabi is Gulf Standard Time (GST), UTC +4. Er is geen zomertijd, dus wordt het hele jaar dezelfde UTC-offset gebruikt.

Source: cdn.statically.io

Is Abu Dhabi en Dubai hetzelfde?

De huidige lokale tijd in Abu Dhabi loopt 8 minuten voor op de schijnbare zonnetijd. Abu Dhabi en Dubai bevinden zich in dezelfde tijdzone, UAE Standard Time.

Source: nyuad.nyu.edu

Hoe laat is het in Abu?

In Abu Dhabi is het nu 4:00:05 uur ‘s nachts. De datum is 18 november 2022. Tijdzone Abu Dhabi. De tijdzone van Abu Dhabi Tijdzone: UTC+4 Huidige tijd in Abu Dhabi, VAE. Tijdzone, daglengte, tijd van zonsopgang en zonsondergang, zomertijd

Source: i.ytimg.com

Waar ligt Abu Dhabi welk land?

De tijdzone in Abu Dhabi is Gulf Standard Time (GST). Abu Dhabi hanteert geen zomertijd. De huidige lokale tijd in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten loopt 4 uur voor op UTC. Abu Dhabi is een stad in de Verenigde Arabische Emiraten.

Source: www.actualidadviajes.com

Abu Dhabi ligt in de Verenigde Arabische Emiraten

Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, ligt op een eiland in de Perzische Golf voor de centrale westkust. Het emiraat Abu Dhabi, waarvan Abu Dhabi City de hoofdstad is, beslaat 84 procent van het grondgebied van de Verenigde Arabische Emiraten. De stad ligt aan de zuidkust van de Perzische Golf tussen de breedtegraden 22°40′ en 24°0′. Zoals te zien is op de gegeven locatiekaart van Abu Dhabi, ligt Abu Dhabi samen met Dubai in het uiterste westen en zuidwesten van de VAE.

Related Articles

Back to top button