google quiz voor de dag van de aarde

De jaarlijkse Earth Day Doodle van vandaag behandelt een van de meest urgente onderwerpen van onze tijd: klimaatverandering. Met behulp van real time-lapse-beelden van Google Earth Engine laat de Doodle van vandaag zien hoe onze planeet de afgelopen vier decennia is veranderd als gevolg van menselijke activiteit.

Het Google Doodle-team werkte samen met klimaatexperts van de Universiteit van Edinburgh en de Carnegie Mellon University om de boodschap van de Dag van de Aarde van vandaag samen te stellen. “Met de Doodle van dit jaar wilden we op een heel persoonlijke manier laten zien hoe klimaatverandering onze planeet be├»nvloedt”, zegt Sophie Diao, senior designer bij Google. “Door uit te zoomen en de aarde vanuit de ruimte te bekijken, kunnen we beter begrijpen hoe onderling verbonden we allemaal zijn.”

U kunt meer leren over klimaatverandering en wat u kunt doen om te helpen door de Google Doodle Earth Day Quiz te doen.

Source: cdn.shopify.com

Inleiding

4 april 2021 – Deze Google Forms Earth Day-quiz is geweldig voor groep 5, 6, 7, 8 en hoger.
Er zijn 20 vragen
Van natuurbehoud tot natuurbescherming tot politiek, test je milieu- en historische kennis met deze Earth Day trivia-vragen en

Hoeveel van een Earth Day-expert ben jij echt? Doe een (of meer!) van deze beste Earth Day-quizzen om te vinden

Earth Day Quiz – Earth Day Google Doodle
1 Earth Day-quizvragen met antwoorden; 2 Earth Day Quiz Google Waar het federale programma van de Verenigde Staten in 1980 werd geïntroduceerd om Real time-lapse-beelden van Google Earth Timelapse en andere bronnen te gebruiken, toont de Doodle de impact van klimaatverandering op vier verschillende locaties. Verscholen in Google Earth is een aardrijkskundequiz gemaakt in samenwerking met Atlas Obscura. De Natural Wonders Quiz is een geweldige manier om uw lesplannen voor de Dag van de Aarde te verbeteren met deze leespassage en quizactiviteit

Source: www.earthday.org

Wat is Dag van de Aarde?

22 april is de Dag van de Aarde, een dag om onze planeet te vieren en actie te ondernemen om haar te beschermen. Google heeft een leuke quiz genaamd “Welk dier ben jij?” om het bewustzijn over milieubehoud te helpen verspreiden. Veel beroemdheden, van Jane Goodall tot Jared Leto, hebben de quiz gedaan, en jij ook!

Related Articles

Back to top button