gebufferde vitamine c wat is dat

Gebufferde vitamine C is een type vitamine C dat wordt aangemaakt door een mineraal zout toe te voegen aan asorbinezuur. Dit resulteert in een stof die beter bestand is tegen veranderingen in pH-waarden, waardoor het gemakkelijker wordt voor de maag. Gebufferde vitamine C is ook een krachtige antioxidant die het immuunsysteem kan versterken en kan beschermen tegen cellulaire schade.

Source: www.bonusan.com

en wat zijn de voordelen?

Gebufferde vitamine C is een van de meest populaire ascorbinezuursupplementen op de markt. Het wordt meestal gemaakt van minerale zouten zoals calcium- of natriumascorbaat, die helpen het zuur te bufferen en het gemakkelijker te maken voor uw maag. Zowel gebufferde als ongebufferde vitamine C hebben vrijwel dezelfde voedingsvoordelen, maar aangezien gebufferde vitamine C minder zuur is, is het vaak de voorkeur voor mensen die gevoelig zijn voor maagklachten.

Source: huidzorgroyale.nl

Wat is gebufferde vitamine C?

Gebufferde vitamine C is een soort ascorbinezuursupplement dat wordt gemaakt door een mineraal zout aan ascorbinezuur toe te voegen. Dit resulteert in een stof die beter bestand is tegen veranderingen in pH-waarden, waardoor het gemakkelijker is voor de maag voor mensen met een gevoelig spijsverteringsstelsel. Gebufferde vitamine C is ook een krachtige antioxidant die kan helpen het immuunsysteem te versterken en te beschermen tegen celbeschadiging.

Source: media1.superfoodstore.nl

De voordelen van gebufferde vitamine C

Gebufferde vitamine C is een type vitamine C dat wordt aangemaakt wanneer een mineraal zout aan ascorbinezuur wordt toegevoegd. Dit resulteert in een stof die bestand is tegen veranderingen in pH, waardoor het gemakkelijker wordt voor uw maag-darmkanaal. Gebufferde vitamine C heeft ook minder kans om nierstenen te produceren. Daarnaast kan gebufferde vitamine C ook extra voedingsstoffen bevatten, waardoor het een krachtige antioxidant is die je lichaam beschermt tegen vrije radicalen.

Source: jouwpersoonlijkegroei.nl

Hoe werkt gebufferde vitamine C?

Gebufferde vitamine C is een soort ascorbinezuursupplement dat is gemaakt van minerale zouten. Gebufferde vitamine C wordt aangemaakt wanneer een mineraal zout aan ascorbinezuur wordt toegevoegd, wat resulteert in een stof die bestand is tegen veranderingen in pH-waarden. Dit betekent dat gebufferde vitamine C uw maag minder snel van streek maakt dan andere vormen van vitamine C. Bovendien is gebufferde vitamine C een krachtige antioxidant die uw cellen beschermt tegen schade.

Related Articles

Back to top button