gebufferde vitamine c wat is dat

Gebufferde vitamine C ontstaat wanneer een mineraal zout wordt toegevoegd aan ascorbinezuur. Dit resulteert in een stof die bestand is tegen veranderingen in pH, waardoor het gemakkelijker wordt voor de maag voor mensen met een gevoelig spijsverteringsstelsel. Gebufferde vitamine C heeft dezelfde gezondheidsvoordelen als standaard ascorbinezuur, waaronder het versterken van de immuniteit en het werken als een krachtige antioxidant.

Source: www.perfecthealth.nl

Wat is gebufferde vitamine C?

Gebufferde vitamine C is een supplement dat ontstaat wanneer minerale zouten worden toegevoegd aan ascorbinezuur. Dit resulteert in een stof die bestand is tegen veranderingen in pH, waardoor het gemakkelijker wordt voor de maag voor mensen met een gevoelige maag. Gebufferde vitamine C heeft dezelfde gezondheidsvoordelen als standaard ascorbinezuur en is het meest gunstig wanneer u grote doses vitamine C moet innemen.

Source: images.ctfassets.net

Wat zijn de voordelen van gebufferde vitamine C?

Gebufferde vitamine C is een combinatie van een goed opneembare vorm van vitamine C met de bufferende mineralen magnesium, kalium en calcium. Deze combinatie biedt vele voordelen, waaronder het stimuleren van het immuunsysteem, het bestrijden van vrije radicalen en het verbeteren van de vruchtbaarheid.

Gebufferde vitamine C ontstaat wanneer een mineraal zout wordt toegevoegd aan ascorbinezuur. Dit resulteert in een stof die bestand is tegen pH-veranderingen, waardoor het milder is voor de maag dan ongebufferde vitamine C. Gebufferd C-poeder maakt het gemakkelijker voor personen met een gevoelig of aangetast spijsverteringsstelsel om een ​​grotere hoeveelheid vitamine C in te nemen.

Related Articles

Back to top button