doen durf of de waarheid vragen

Wil je je vrienden beter leren kennen? Of misschien wil je een feestje opfleuren? Hoe dan ook, waarheid of durven is een geweldig spel om te spelen! Zo speel je: één persoon begint door de groep te vragen: “Truth or dare?” De persoon kiest vervolgens iemand in de groep om de vraag naar waarheid te beantwoorden of de uitdaging te voltooien. Als de persoon de waarheid kiest, moet hij de vraag eerlijk beantwoorden. Als ze durven kiezen, moeten ze de uitdaging voltooien. Het spel gaat door totdat iedereen aan de beurt is geweest.

Truth or Dare is een geweldige manier om het ijs te breken en mensen beter te leren kennen. Het is ook erg leuk! Dus de volgende keer dat je op zoek bent naar een spel om te spelen, geef de waarheid of durf het eens te proberen!

Source: www.leeuwardencityofliterature.nl

Doen durf opdrachten?

Truth or Dare Bot’s commando’s zijn ingebouwd in Discord met Slash Commands.
Typ “/” op je toetsenbord om ze te zien! Commando’s werken niet? Zorg ervoor dat u het juiste voorvoegsel gebruikt voor de server waarop u zich bevindt – elke server heeft een ander voorvoegsel!

Het spel werkt als volgt: de ene speler begint door iemand anders een vraag te stellen (waarheid) of uit te dagen iets te doen (durven). Als de gevraagde persoon weigert de vraag te beantwoorden of de uitdaging te voltooien, krijgt hij een straf. Het spel gaat door totdat alle spelers aan de beurt zijn geweest of er geen vragen/durven meer zijn.

Voor Truth or Dare Discord-bot hebben we momenteel voorbeelden van helpberichten, 0 bot-opdrachten en 16 schuine streep-opdrachten. Het standaardvoorvoegsel van Truth or Dare is ‘t!’. Gebruik t!help op uw server voor een lijst met alle beschikbare opdrachten.

Source: psychicbonus.com

Doen vragen via telefoon?

Hier is een definitieve lijst met de beste waarheidsvragen en de beste durfvragen, om je de volgende avond te helpen

Wat is de laatste leugen die je vertelde? 2.
Wat was het meest gênante dat je ooit hebt gedaan?
Iemand een vraag stellen over de waarheid of durven, kan het ijs breken, samen lachen en iemand leren kennen.
Hier zijn 251 waarheid of
We hebben een aantal van de beste waarheid of durf-vragen verzameld om je vrienden te stellen tijdens je volgende logeerpartijtje of groep

De beste waarheid of durf-vragen voor je volgende leuke avond: eerlijke en oogverblindende waarheidsvragen en sexy

Ben je bang om oud te worden? 2. Op welke leeftijd proefde u voor het eerst alcohol? 3. Op welke leeftijd ben je afgevallen

Wat is dat iets waarvan mensen denken dat je het nooit zou doen, maar wat je eigenlijk wel hebt? Heb je ooit een ontmoeting gehad met een politieagent?

Related Articles

Back to top button