die waren de russen de baas crypto

De Russen hadden de leiding over crypto tijdens de begindagen van Bitcoin en andere cryptocurrencies. Ze waren in staat om op verschillende manieren grote hoeveelheden Bitcoin en andere cryptocurrencies te bemachtigen, waaronder mijnbouw en handel. De Russische regering heeft sindsdien echter hard opgetreden tegen het gebruik van cryptocurrency en heeft het illegaal gemaakt om cryptocurrencies in Rusland te gebruiken of te verhandelen.

Source: i.ytimg.com

Wie waren de Russen die de leiding hadden over Crypto?

De Russische regering wordt ervan beschuldigd cryptocurrency te gebruiken om sancties te omzeilen en paramilitaire operaties te financieren. Alexander Vinnik, een Russische computerexpert, wordt beschuldigd van het runnen van een digitale valutawissel die $ 4 miljard witwaste voor criminelen. Hij zit momenteel in de gevangenis in de Verenigde Staten. De vijf Russen die worden geconfronteerd met verschillende aanklachten van wereldwijde inkoop en het witwassen van geld zijn Yury Orekhov, Artem Uss, Svetlana Kuzurgasheva, ook bekend als “Satoshi Nakamoto”, de pseudonieme maker van Bitcoin (BTC), ontwikkelde de eerste cryptocurrency om de controle over geld weg van de centrale autoriteiten.

Source: i.ds.at

Hoe kregen ze controle?

De Russen hadden de leiding over crypto en wisten controle te krijgen door verschillende tools te gebruiken, waaronder een zogenaamde digitale roebel. Ze hadden ook toegang tot veel cryptocurrency-tools waarmee ze sancties konden omzeilen. Bovendien hadden ze de steun van de Russische regering, die hen hielp de controle te behouden.

Related Articles

Back to top button