die kleur duidt op een zalige dronkenschap

Dronkenschap wordt vaak geassocieerd met een gebrek aan remmingen en slechte besluitvorming. Er is echter een andere kant aan dronkenschap die vaak over het hoofd wordt gezien: het gevoel van gelukzalige tevredenheid dat voortkomt uit bedwelming. Als we dronken zijn, staan ​​we vaak meer open voor nieuwe ervaringen en worden we minder geremd door onze gebruikelijke zorgen. Dit kan leiden tot een aantal echt prachtige momenten die we anders nooit zouden hebben meegemaakt. Dus de volgende keer dat je merkt dat je je somber voelt over dronken worden, onthoud dan dat het ook een zeer positieve ervaring kan zijn.

Source: images.vice.com

Rode wijn

Een goed bewaarde droge, rode wijn is bijvoorbeeld misschien beter voor je hart dan het drinken van rode wijn die buiten heeft gezeten en zijn alcoholgehalte heeft verloren. Sommige medische experts zullen zeggen dat rode wijn goed is voor het hart, maar studies tonen aan dat volledig stoppen met alcohol, zelfs tijdelijk, voordelen kan hebben voor je cardiovasculaire systeem. Dus als u de gezondheid van uw hart wilt verbeteren, kunt u het beste bij droge rode wijn blijven die op de juiste manier is bewaard.

Source: img.nieuwsblad.be

Witte wijn

Witte wijn is het perfecte drankje voor elke gelegenheid. Of u nu een etentje organiseert of gewoon geniet van een maaltijd met het gezin, witte wijn zal u zeker bevallen. Het smaakt niet alleen heerlijk, het heeft ook een aantal gezondheidsvoordelen. Witte wijn zit boordevol antioxidanten en het is aangetoond dat het de gezondheid van het hart verbetert, ontstekingen vermindert en zelfs kanker voorkomt. Dus pak de volgende keer dat je op zoek bent naar een heerlijk en gezond drankje een glas witte wijn. U (en uw gasten) zullen blij zijn dat u dat gedaan heeft.

Related Articles

Back to top button