deel 6 van deze horrorreeks verschijnt eerder dan verwacht

The Last of Us (begin 2023 op HBO Max) Deze aanpassing van de immens populaire videogame, misschien wel de meest langverwachte nieuwe horrorserie van het afgelopen jaar, werd voor het eerst aangekondigd in maart 2020. Het heeft lang op zich laten wachten, maar fans zal eindelijk het verhaal van Ellie en Joel te zien krijgen op het kleine scherm. The Last of Us gaat begin 2023 in première op HBO Max.

Piggy Piggy is een survival-horrorspel gemaakt door MiniToon, IK3As en Optikk. De game volgt een groep studenten die vast komen te zitten in hun school na een zombie-uitbraak. Ze moeten hun verstand en middelen gebruiken om de nacht te overleven. Piggy Piggy staat gepland voor release op Steam Early Access in februari 2021.

William is een personage in de horrorgame Bloodborne van From Software. Hij is een oude jager die gek is geworden en nu in de Hunter’s Nightmare woont. Hij is vijandig

Source: i.ytimg.com

Fans verheugen zich omdat deel 6 van de horrorserie vroeg arriveert

Horrorfans verheugen zich: in juni zullen gekke goden, Satan in de buitenwijken en franchisemarathons in overvloed te zien zijn.

Toevallig is die liefde tweerichtingsverkeer, want King is ook een del Toro-fan en hij heeft de filmmaker getipt nadat hij

De eerste dag van Netflix van GEEKED WEEK 2022 levert opwindend nieuws voor fans van de horrorfranchise.
‘AHS’ staat bekend om het bepalen van de sfeer, en de soundtrack van seizoen 11 houdt de traditie levend met nummers die je gegarandeerd koude rillingen bezorgen. Dit seizoen wordt gegarandeerd een hit bij fans van het genre!

Source: i.imgur.com

De maker van de serie zegt dat deel 6 “de engste tot nu toe” is

De maker van de Stranger Things-serie zegt dat deel 6 het engste tot nu toe wordt. Hij beweert dat het nieuwe seizoen nog angstaanjagender zal zijn dan de vorige. Een deel van de reden hiervoor is dat het verhaal zich zal concentreren op een nieuw personage, waarvan wordt gezegd dat het erg griezelig is. Een andere reden is dat de setting anders zal zijn dan wat we eerder hebben gezien, en dat het vol spannende momenten zal zijn.

Related Articles

Back to top button