de plaats van een engels kind

LearnEnglish Kids wordt u aangeboden door de British Council, ‘s werelds Engelse onderwijsexperts. We hebben veel gratis online games, liedjes, laten we samen Engels leren. Het is vrolijk en leerzaam.

Moedig uw kind aan om de Engelse taal te verkennen en zijn vaardigheden op een natuurlijke en plezierige manier te ontwikkelen. De lessen vinden plaats in een Engelssprekend land waar ze de cultuur kunnen leren kennen en tegelijkertijd de taal beter kunnen begrijpen.

Voor de toepassing van dit Verdrag wordt onder een kind verstaan ​​ieder mens onder de leeftijd van achttien jaar, tenzij volgens het op het kind van toepassing zijnde recht de meerderjarigheid eerder wordt bereikt. Alle rechten zijn met elkaar verbonden, ze zijn allemaal even belangrijk en kunnen kinderen niet worden afgenomen. Ontdek vandaag nog de kindvriendelijke versie van het Verdrag inzake de Rechten van het Kind.

Source: www.super-prof.nl

Inleiding

Het is geen geheim dat Engels de wereldtaal is. En als zodanig is het geen verrassing dat steeds meer ouders hun kinderen willen inschrijven op Engelstalige scholen. Een Engelse opleiding geeft uw kind immers een voorsprong in de huidige wereldeconomie.

Maar hoe zit het met de andere voordelen van een Engelse opleiding? Studies hebben aangetoond dat het leren van een tweede taal de cognitieve functie daadwerkelijk kan verbeteren. Dus niet alleen zal uw kind voorbereid zijn op het personeelsbestand, maar het zullen ook scherpere denkers zijn.

Bovendien geeft het leren van Engels uw kind toegang tot een hele wereld aan boeken, films en games waar het anders niet voor zou zijn. En met de opkomst van internet is het belangrijker dan ooit om in het Engels te kunnen communiceren.

Dus als u overweegt uw kind in te schrijven op een Engelssprekende school, kunt u er zeker van zijn dat u een verstandige beslissing neemt. Uw kind krijgt niet alleen een top-

Source: www.super-prof.nl

Engeland

Engeland is een geweldige plek voor kinderen om op te groeien. Het is een veilig en gastvrij land met volop mogelijkheden om te leren en te ontdekken. Het Engelse onderwijssysteem is uitstekend en er zijn veel verschillende soorten scholen om uit te kiezen. Er zijn ook veel kindvriendelijke activiteiten en attracties om van te genieten, waardoor het een geweldige plek is voor gezinnen.

Source: media.s-bol.com

Het huis van een Engels kind

Het huis is de beste plek voor een Engels kind. Het is een natuurlijke en plezierige omgeving voor hen om in te leren, en ze kunnen hun vaardigheden in hun eigen tempo ontwikkelen. Bovendien biedt het huis een veilige omgeving voor kinderen om de Engelse taal te verkennen.

Source: engelsramen.be

De familie

Een Engels kind hoort in een gezin. Families bieden liefde, steun en stabiliteit. Het zijn plekken waar kinderen zich veilig en beschermd kunnen voelen. Engelse kinderen hebben gezinnen net zo hard nodig als alle andere kinderen in de wereld.

Families zijn er in alle soorten en maten. Sommige gezinnen hebben één ouder, terwijl andere er twee hebben. Sommige families wonen samen, andere wonen apart. Maar alle gezinnen hebben één gemeenschappelijk doel: van hun kinderen houden en voor hen zorgen.

Engelse kinderen horen in gezinnen omdat ze de liefde en steun nodig hebben die alleen een gezin kan bieden. Gezinnen zijn de fundamenten van onze samenleving, en zonder hen zou onze wereld een veel armere plek zijn.

Related Articles

Back to top button