de outfit van de first lady heeft niets om het lijf

De outfit van de first lady heeft er niets mee te maken. First ladies hebben al tientallen jaren verborgen betekenissen in hun outfits, en het was het perfecte symbool: zelfs een klein rood jurkje kan kracht overbrengen. De vrouw van president Barack Obama wordt geprezen om haar mode-keuzes, en de keuzes van Melania Trump maken nu al indruk.

Source: www.sadoun.com

De outfit van de first lady heeft er niets mee te maken

De mode-keuzes van First Ladies worden al eeuwenlang onder de loep genomen. Zelfs als er letterlijke woorden op Melania’s kleding stonden, zeiden ze helemaal niets. De outfits zijn uiteindelijk slechts symbolen, en het was het perfecte symbool: zelfs een klein rood jurkje kan tientallen jaren verborgen betekenissen in hun outfits hebben.

Source: medisf.traasgpu.com

De kleur van de outfit van de first lady doet er niet toe

In juni debatteerden hoofdredacteur JoAnn Armao en columniste Christine Emba over de vraag of we wel of niet om de kleding van Melania Trump moeten geven. Armao voerde aan dat de mode-keuzes van de FLOTUS ‘politieke daden’ zijn die ons veel vertellen over de regering van haar man. Emba wierp tegen dat we ons niet te druk moeten maken over wat de First Lady draagt, want dat doet er uiteindelijk niet toe.

Related Articles

Back to top button