bijeenkomst waarbij men de geest krijgt

Een “spookbijeenkomst” is een bijeenkomst die volledig onbeheerd verloopt. Het wordt ook wel een ‘no-show meeting’ genoemd.

Spookvergaderingen vinden plaats wanneer iemand een vergadering boekt maar niet komt opdagen. De onbewaakte vergaderingen kunnen schadelijk zijn voor bedrijven en worden vaak veroorzaakt doordat iemand vergeet de vergaderruimte vrij te geven wanneer de vergadering voorbij is.

Om spookvergaderingen te voorkomen, is het belangrijk om beleefd te zijn en te antwoorden wanneer daarom wordt gevraagd. Het is ook belangrijk om ja te zeggen wanneer je in staat bent. Als u niet zeker weet of u een vergadering kunt bijwonen, kunt u het beste nee zeggen, zodat iemand anders in uw plaats kan deelnemen.

Source: preview.redd.it

Het spookhuis

Heb je ooit een geest willen ontmoeten? Nou, dat kan nu! Ga gewoon naar het Haunted Mackay Mansion en je zult zeker een griezelige ontmoeting hebben. Dit griezelige oude huis zou een van de meest spookachtige plekken ter wereld zijn, en het is zeker niet voor angsthazen. Maar als je je dapper genoeg voelt, waarom ga je dan niet op avontuur en zie je het zelf?

Misschien heb je het geluk om de geest van Sarah Mackay te zien, van wie wordt gezegd dat ze door het huis spookt. Of u kunt oog in oog komen te staan ​​met de geest van Charles Hanson, van wie wordt gezegd dat hij rondwaart op de trap. Er zijn ook meldingen van andere geesten, zoals een koor dat zingt in de achtermuur van het huis. Welke geest je ook tegenkomt, het wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Source: hvhwo2.files.wordpress.com

De begraafplaats

Als het gaat om het ontmoeten van een geest, is er geen betere plek dan een begraafplaats. Begraafplaatsen zijn vol geschiedenis, en vaak hangen de geesten van degenen die zijn overleden er nog steeds rond. Als je een glimp van een geest wilt opvangen, of er zelfs een foto van wilt maken, hoef je alleen maar een begraafplaats te bezoeken.

Er zijn veel beroemde begraafplaatsen over de hele wereld die bekend staan ​​om hun inwonende geesten. Een van die plaatsen is het kerkhof in Little Falls, Minnesota. Dit kerkhof zou de thuisbasis zijn van de geest van Three Fingered Jack Hamilton, die lid was van de bende van John Dillinger. Een andere beroemde geest waarvan wordt gezegd dat hij op een begraafplaats rondspookt, is Robert Ghost, die stierf in 1866.

Dus als je je moedig voelt en een geest wilt ontmoeten, ga dan naar je plaatselijke begraafplaats. Wie weet heb je geluk en vang je een glimp op van een van deze geesten!

Source: erfgoed-fundaasje.nl

Het bos

Heb je ooit in contact willen komen met de geesten van de natuur? Er wordt gezegd dat als je zilver offert in een mierennest, de geest van het bos naar je toe zal komen. Ik besloot dit op de proef te stellen.

Ik ging naar een mierennest diep in het bos en wachtte tot de avond viel. Toen offerde ik een stuk zilver en wachtte. Eerst gebeurde er niets. Maar toen begon ik een aanwezigheid in mijn buurt te voelen. Het volgende dat ik wist, was dat de geest van het bos voor me stond!

We praatten een tijdje en ze vertelden me over hun leven als bewaker van het bos. Ze leven al eeuwen en hebben veel veranderingen in de wereld gezien. Nu zijn ze klaar om te sterven en verder te gaan naar het volgende leven.

Het was een heel bijzondere ervaring om de geest van het bos te ontmoeten. Als je ooit de kans krijgt, raad ik het ten zeerste aan!

Source: docplayer.nl

Het meer

Heb je ooit iemand ontmoet die echt van alles een beetje is? Als dat zo is, dan weet je hoe spannend het kan zijn om Ghost on the Lake te vinden. Dit boek is een geweldig voorbeeld van hoe liefde en kwaad het tussen verschillende rijken kunnen uitvechten. Het verhaal volgt Mona Bell, wiens vriendje net terug was uit de oorlog. Ze gaat hem ontmoeten bij Lake Fort Phantom, maar ontmoet in plaats daarvan een nabije en betekenisvolle geest. De twee moeten samenwerken om de wereld te redden van de ondergang. Het is een leuk boek dat je van het begin tot het eind bezig houdt.

Related Articles

Back to top button