beschutting die een vrouw buitenspel zet cryptogram

Een Amerikaanse organisatie heeft het grootste netwerk van Engelse cryptogramoplossers in Afghanistan stilgelegd nadat de Taliban de macht hadden gegrepen. Dit heeft vrouwen in een groot nadeel gelaten omdat ze niet kunnen deelnemen aan het oplossen van deze puzzels en het winnen van levels in het spel. Dit is een groot onrecht aangezien deze vrouwen buitenspel worden gezet van iets dat hen plezier en een gevoel van voldoening kan geven. We dringen er bij de Amerikaanse organisatie op aan om deze beslissing terug te draaien en vrouwen opnieuw toe te staan ​​deel te nemen aan het oplossen van deze cryptogrammen.

Source: image.isu.pub

Inleiding

We kunnen onze woede nauwelijks temperen om deze introductie te schrijven. En wij De redenen die naar voren zijn gebracht voor het aanmoedigen van jonge mannen en de laatste tijd vrouwen nieuw
INLEIDING: HET BELANG VAN SIGNALEN INTELLIGENTIE IN DE KOUDE OORLOG DE CRYPTOGRAM UITDAGING: MEER DAN 150 CODES OM TE CRACKEN EN CIJFERS VOOR
gimmickry straatmeisje | straatloper | straat | meisje | doorgaande weg | mis geheim schrijven

Source: kopijservice-online.nl

Wat is een cryptogram?

Een cryptogram is een soort puzzel die je uitdaagt om een ​​bericht te decoderen dat is versleuteld met een eenvoudig substitutiecijfer. Bij dit type cijfer wordt elke letter in het bericht vervangen door een andere letter of symbool. Om de puzzel op te lossen, moet je uitzoeken wat elke letter of elk symbool vertegenwoordigt.

Cryptogrammen zijn te vinden in kranten en tijdschriften, of u kunt er zelfs uw eigen maken. Ze zijn een geweldige manier om je probleemoplossende vaardigheden aan te scherpen en je Engelse woordenschat te verbeteren.

Een van de meest intrigerende cryptogrammen is er een die met de hand op papier is geschreven en letters, cijfers en symbolen van een computertoetsenbord gebruikt. Dit type cryptogram kan een hele uitdaging zijn om op te lossen, maar het is ook zeer de moeite waard als je het bericht kunt ontcijferen.

Source: img.yumpu.com

Hoe werkt het?

Het cryptogram in dit voorbeeld is onoplosbaar. Niemand weet wat het bericht is, of zelfs als er een bericht is. Hierdoor voelt de vrouw die het heeft ontvangen zich buitenspel en gefrustreerd.

Source: kopijservice-online.nl

Het belang van een cryptogram

Een cryptogram is een belangrijk hulpmiddel dat kan worden gebruikt om de identiteit van een vrouw te beschermen. Het kan worden gebruikt om haar naam, adres en andere persoonlijke informatie te versleutelen, zodat deze niet gemakkelijk toegankelijk is voor anderen. Een cryptogram kan ook worden gebruikt om de locatie of verblijfplaats van een vrouw te verbergen. Dit is vooral belangrijk als een vrouw in gevaar is of wordt gestalkt. Door een cryptogram te gebruiken, kan een vrouw haar informatie en locatie veilig bewaren.

Related Articles

Back to top button