avond van de filmmuziek ziggo dome

Het is bijna tijd voor de Avond van de Filmmuziek in de Ziggo Dome! Dit jaarlijkse evenement is altijd een hoogtepunt voor fans van filmmuziek, en de editie van dit jaar belooft nog beter te worden dan ooit. Met een line-up met onder meer Ennio Morricone, Alan Silvestri en vele andere iconische filmcomponisten, wordt het zeker een onvergetelijke avond. Ben je dus op 20 november 2022 in Nederland, ga dan zeker naar de Avond van de Filmmuziek in Ziggo Dome!

Source: soundtrackwereld.nl

Het programma

Op 18 en 19 november 2022 keert De Avond van de Filmmuziek terug naar de Ziggo Dome! Let op: dit zijn de nieuwe data voor de uitgestelde

%0D
Op 18 & 19 november 2022 wordt voor de zevende keer de Avond van de Filmmuziek georganiseerd.
%0D
Na het succes in de Ziggo Dome is ook voor de volgende editie besloten dat dit populaire evenement weer in Amsterdam zal plaatsvinden.

Charly Lownoise & Geestelijke Theo. The Final Show Q-music presenteert – An Acoustic Evening W. Filmmuziek van Ennio Morricone, John Williams, James Horner en Hans Zimmer is live te horen met een volledig orkest en koor.

%0D
Op zondag 20 november 2022 om 14:00 uur staat een extra voorstelling op het programma waarin bekende en minder bekende filmmuziek ten gehore wordt gebracht. Dit maakt het een ideale gelegenheid voor muziekliefhebbers die willen genieten van een middagje mooie filmmuziek!

Source: i.ytimg.com

De Componisten

Op 18, 19 en 20 november vindt in de Ziggo Dome de Avond van de Filmmuziek plaats. Dit evenement toont het werk van verschillende filmcomponisten, waaronder het met een Grammy Award bekroonde Metropole Orkest. Tijdens het evenement zal ook Hossam Ramzy optreden, een Egyptische percussionist en componist die aan veel filmsoundtracks en albums heeft gewerkt. Dit wordt ongetwijfeld een avond om nooit te vergeten voor alle fans van filmmuziek!

Source: pbs.twimg.com

De artiesten

Op 19 & 20 november wordt voor de zevende keer de Avond van de Filmmuziek georganiseerd. Na het succes in de Ziggo Dome keert dit grootse concert op vrijdag 18 november 2022 en zaterdag 19 november 2022 terug naar de Ziggo Dome.

%0D
Het Grammy Award-winnende Metropole Orkest speelt de mooiste muziekcomposities die speciaal voor film zijn geschreven. Klassiekers als Star Wars, Jurassic Park, E.T., Indiana Jones, Titanic, The Lord of the Rings, Harry Potter en nog veel meer zullen opgevoerd worden tijdens dit unieke evenement.

%0D
Dit jaar genieten we ook van muziek uit recente blockbusters zoals Avengers: Endgame van Alan Silvestri. Nog 1 week te gaan en de Avond van de Filmmuziek keert terug naar de #ZiggoDome!

Source: prismic-images.tmol.io

De locatie

Avond van Filmmuziek is een jaarlijks terugkerend evenement, dat dit jaar plaatsvond in de Ziggo Dome in Nederland. Omdat het in Nederland is, wordt het pas na 23.00 uur uitgezonden, maar het wordt tenminste uitgezonden. Om de beste soundtracks te vieren, zal het evenement een live orkest bevatten dat iconische partituren van bekende films speelt.

%0D
Het gala begint om 18.30 uur met aankomst op de rode loper, gevolgd door het hoofdevenement om 20.00 uur. Tickets zijn nog steeds beschikbaar en kunnen worden gekocht via de officiƫle website.

Related Articles

Back to top button