achterlopen terwijl we juist iemand willen inhalen cryptogram

Het kan frustrerend zijn als we het gevoel hebben dat we achter iemand aanlopen, vooral als we ze gewoon willen inhalen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat iedereen in zijn eigen tempo vooruitgang boekt. Het is niet nodig om onszelf met anderen te vergelijken en het gevoel te hebben dat we niet goed genoeg zijn. Concentreer u gewoon op onze eigen reis en vertrouw erop dat we te zijner tijd zullen komen waar we moeten zijn.

Source: bg.pacificrimstreetfest.com

Waarom hebben we de behoefte om bij te praten?

Er zijn een paar redenen waarom het belangrijk is om bij te praten. Ten eerste, als je achterloopt op het werk of op school, moet je die inhalen om te voorkomen dat je nog meer achterop raakt. Bovendien kan een inhaalslag u helpen op de hoogte te blijven van wat er gaande is in uw vakgebied of branche, en het kan u ook helpen om bij te blijven met uw vrienden en familie. Tot slot kan een inhaalslag je gewoon helpen om je meer georganiseerd en samen te voelen.

Source: www.singinggamesforchildren.com

Het vergelijkingsspel

Hier is de nieuwste cryptogramwedstrijd.
Het is een vervangend cijfer, maar ik waarschuw u dat dit een bijzonder lastige tekst is.
Om je te helpen,
Oefen veel, en als je net begint, tel dan de letters in de eerste paar rijen en zoek naar de hoogfrequente letters E, T, R, I & A. Je kunt ook proberen te zoeken naar woorden waarvan je weet dat ze veel voorkomen in het Engels, zoals THE of en.

Veel Git-commando’s accepteren zowel tag- als branch-namen, dus het maken van deze branch kan onverwacht gedrag veroorzaken.

Weet u zeker dat u dit oefencryptogram wilt maken?

Related Articles

Back to top button