achter de schermen even tot hier

Sommige medewerkers werken achter de schermen en krijgen weinig dank.
We weten allemaal dat er een dorp nodig is om een ​​film te maken, maar vaak krijgen de mensen die achter de schermen werken niet de erkenning die ze verdienen. Hier zijn een paar dingen die ik onderweg heb geleerd over het maken van geweldige inhoud achter de schermen.

1. Zorg dat iedereen aan boord komt
Voordat je begint met fotograferen, moet je ervoor zorgen dat iedereen weet wat je doet en waarom. Leg uit dat je het proces wilt vastleggen, zodat anderen ervan kunnen leren en dat je van zoveel mogelijk mensen de steun wilt krijgen.

2. Stel uw opnamen van tevoren in
Je hebt geen tijd om met instellingen te rommelen terwijl er dingen gebeuren, dus zorg ervoor dat je weet wat je wilt fotograferen en hoe je het gaat doen voordat je begint te rollen.

3. Gebruik meerdere camera’s
Gebruik indien mogelijk meerdere

Source: cdnus.globalso.com

Inleiding

Een kijkje achter de schermen is een soort documentairefilm waarin de productie van een bepaald werk in de bioscoop, televisie, theater of enige andere vorm van amusement wordt getoond. Het laat meestal zien hoe het werk tot stand komt en hoe de acteurs, regisseurs, schrijvers en crew bijdragen aan het eindproduct.

Source: www.squeezegrowth.com

Wat is het proces van het maken van een film?

Het proces van het maken van een film is lang en gecompliceerd. Het begint allemaal met een idee, dat vervolgens wordt omgezet in een script. Van daaruit wordt de film gecast, bemand en opgenomen. Daarna is het tijd voor postproductie, waarbij de film wordt gemonteerd en in elkaar gezet. Ten slotte wordt het eindproduct gescreend voor het publiek.

Related Articles

Back to top button